Szeretet Erővel – Erő Szeretettel


CrossSound fesztivál
2014-07-13 10:05
Magyarországon először...

 

 CrossSound fesztivál

A 2014-es Cross Sound Fesztivál augusztus 1-3-ig kerül megrendezésre, a 0. nap július 31-e. Helyszíne immáron: Vajta. A vajtai kastély és parkja gyönyörű hely: gyerek és felnőtt medence, strandröplabda, foci és kosárlabda pályák, klimatizált előadótermek, kastély kávézókkal, rendezett park és színvonalas szállás. A Cross Sound Fesztivál programjai között kiemelkedő szerepet kapnak a lelki alkalmak is, mint például a koncertek közötti rövid igehirdetések, üzenetek, bizonyságok, melyeket a különböző felekezetből érkező lelkészek, tanítók és gyülekezeti tagok osztanak meg, illetve a közös vasárnap délelőtti ökumenikus Istentisztelet

Rengeteg színes program vár Rád!

Három és fél nap alatt majdnem száz programból választhatsz! Művészeti programok: Mimage Pantomim, Meglepetés Színház, Jákim Stúdió, Lengyel Péter mozgásórái, Petrovics Sándor kortárstánca, Dobner-Győri Évi dicsőító táncórái, Salsa és Afrikai tánc, Táncház és Folklór program, … Pasztorálpszichológiai Hálózat foglalkozásai: Bibliadráma, Találkozások Ünnepe, stb. Előadások: Willem de Vink képregénykészítő (NL), Cees Bots, Szikszai Szabolcs, keresztény coaching, … Szabadidős programok: Kerti Mozi, Sportmérkőzések, Focikupa, Szabadtéri festés, Hair Wood Fodrászat, Cafe El Mondo, Éjjeli mesemondó, Color Party, Graffiti, Parkour, Slackline, Élőcsocsó, Éjjeli Póker, CrossSound Pianos, Vásár, Civil utca ... 

 Gyermekszolgálat

A fesztivál alatt gyermekszolgálat várja a csemetéket! 2-12 éves korig várjuk a gyerkőcöket, minden nap délelőtt 9-12, délután 15-20 óráig, a kastély egyik átalakított szobájában. Képzett felügyelőinkre nyugodtan rábízhatod gyermekedet, érdekes, értékes és kornak megfelelő, színes programokkal várják! 

Jelentkezésedet küldd el az info@crosssound.hu címre.

 

További információk itt
Gabriella CSODÁS GYÓGYULÁSA
2014-07-07 19:38


Gabriella CSODÁS GYÓGYULÁSA

 Gabriella CSODÁS GYÓGYULÁSA

 A videón láthatjátok, amint az ÚR Hatalmas ereje egy pillanat alatt meggyógyította Gabriellát 46 évnyi fájdalmas szenvedés után - csont TBC-ből, Lyme-kórból!!! A videón láthatjátok Jon Palmer pásztort (KCSGY - Győr) is, ő tolmácsol, és Magyari László evangelistát, és Magyar László pásztort (KCSGY-Győr) is!!!! HALLELUJAH!!! :) DICSŐSÉG AZ ÚRNAK!!!
Felkent víz
2014-07-07 17:55


 

 Kedves testvérek!

 Minden vasárnap az istentiszteleten, szolgálunk a felkent vízzel.


Bizonyságainkat megnézhetitek itt.
Felnőttképzés
2014-07-07 17:49
10 NAPOS INTENZÍV SZÁMÍTÓGÉP KEZELŐI TANFOLYAM INDULtanfolyam plakát

  
ELITE ANGOL NYELVŰ ÓVODA
2014-07-07 17:33
Új tanárokat és tanítókat keresünk...

 

ELITE ANGOL NYELVŰ ÓVODA INDUL SZEPTEMBERTŐL A NOÉ BÁRKÁBAN

Noah's Ark View 1
Noah's Ark View 2
Noah's Ark View 3
Noah's Ark View 4
Noah's Ark View 5
   

The Ark Rainbow Hills Kindergarten   

Angolovi.hu

 

Új tanárokat és tanítókat keresünk, főleg frissdiplomásokat.
Native speaker angoltanárokat, ill. native speaker jellegű, hangzású angoltanítókat az elite angolóvodákba.

 

 

álláslehetőség

 
GONDOLATOK AZ EGÉSZSÉGRŐL ÉS A GYÓGYULÁSRÓL
2011-03-01 15:12


GONDOLATOK AZ EGÉSZSÉGRŐL ÉS A GYÓGYULÁSRÓL.

 

Hűségesen hallgatok Istenem az és Uram szavára és cselekszem akaratát, ami kedves a számára; figyelek parancsaira, megtartom rendeléseit: és Isten nem fogja hagyni, hogy a világban jelenlévő betegségek és kórokozók rám támadjanak. Ő az Úr, aki meggyógyít engem. (II. Mózes 15:26 alapján)

Szolgálom az Urat, Istenemet és Ő megáldja a kenyeremet és vizemet, és távol tartja tőlem a betegségeket. ( II. Mózes 23:25 alapján)

Mindig azon az úton járok,  melyet az Úr az én Istenem parancsolt nekem, hogy éljek és jól menjen dolgom és hosszú ideig élhessek örökségemben, melyet Krisztus által nyertem. (V. Mózes 5:33 alapján)

Az Úr szeret engem és megáld engem és megsokasít engem. Megáldja gyermekeimet és mindent, amim van. Az Úr elvesz tőlem minden betegséget és nem hagyja, hogy  bármi baj vagy kór kerítsen hatalmába, ami csak a világon jelen van. (V. Mózes 7: 13-15 alapján)

Gondot fordítok rá, hogy engedelmeskedjek az én Uram, Istenem szavának, megtartom minden parancsát, amit parancsolt nekem és ő előbbre valóként kezel engem a föld minden nemzeténél. Mindezek az áldások beteljesednek rajtam és elérnek engem, mert engedelmeskedem az Úr az és Istenem szavának.

Áldott vagyok a városban és áldott vagyok az országban. Áldott méhemnek gyümölcse, áldott földemnek termése. (V. Mózes 28: 1-14 alapján )

Csak az Úr parancsolatainak engedelmeskedem.  Az Úr elvette rólam a betegség, szükség, nyomorúság, halál átkát. Tökéletesen egészséges vagyok, mert Krisztus megszabadított a törvény hatalma alól. ( Gal. 3:13 alapján)

Isten megőrzi minden csontomat, egy sem töretik meg azokból. (Zsolt. 34:21 alapján)

Dicsérem az Urat, az én Istenemet, mert ő segít, hogy helyesen cselekedjek, Ő az én Uram. (Zsolt. 42:11 alapján)

Isten megváltotta lelkemet a sírnak hatalmából és örökké élek, mert örök életem van Krisztusban (Zsolt. 49:15, 9 alapján)

A Te kegyelmed jobb az életnél. Mintha zsírral és kövérséggel telnék meg lelkem, mikor víg ajakkal dicsérhet téged szám (Zsolt. 63:4, 6 alapján)

Lelkem áldja az Urat, nem feledkezik meg semmi jótéteményéről, Isten megbocsájtja minden bűnömet és meggyógyítja minden betegségemet. Napról-napra gondoskodik rólam szabadításom Istene. (Zsolt. 103:2,3; 68:20 alapján)

Nincsen beteg ember a családomban. (Zsolt. 105:37 alapján)

Lépes méz a kedves beszéd, amit szólok: édes lelkemnek és gyógyulás testemnek. (Péld. 16:24 alapján)